Първо в Lupa.bg: Андреа брани Кобрата след „целувката Суши”

Шефът на спортния канал, в който работи засуканата американка, ще предприеме мерки срещу Кубрат Пулев

Новини
19:28 - 26 Март 2019
9997
Първо в Lupa.bg: Андреа брани Кобрата след „целувката Суши”

Скандалът около целувката, с която Кубрат Пулев дари американската репортерка Дженифър Равало, наричана Джени Суши, след боя с Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния, се разраства лавинообразно.

Сега на амбразурата в защита на Кобрата скочи приятелката му Андреа. Чалгапевицата го защити горещо във фейсбук и така разсея съмненията, че изоставила палавия боксьор след издънката, видя Lupa.bg.

„Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата, в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не „насилствен опит за сексуален тормоз“.

Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна! Но не харесвам, когато хората злоупотребяват.

В изявление на изданието „Вегас Спортс Дейли“ разбирам, че Дженифър Равало е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него.

За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация! Иначе колкото до сушито… Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен.

Междувременно обаче се оказа, че целувката, която Кубрат Пулев лепна на репортерка след победата си над Богдан Дину, може да му струва скъпо. Не само заради острите реакции в социалните мрежи, а заради реалната заплаха от правни последствия. Тя дойдe от изданието „Вегас Спортс Дейли“, на което сътрудничи Джени Суши – известна още като Кралицата на голото суши. Позицията е подписана от директора Майк Диксън.

„На 23 март 2019 г., след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници – Джени Суши – стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от Пулев, докато се опитваше да проведе интервю с него.

Работим денонощно с Джени Суши и мениджърския екип на Пулев за по-нататъшно разследване и предприемане на подходящи стъпки/действия след това злополучно събитие.

Държим да изясним, че „Вегас Спортс Дейли“ поставя безопасността и доброто състояние на нашите сътрудници над всякакви рейтинги, кликвания и приходи. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание.

Това, което се случи на г-жа Суши, е напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. „Вегас Спортс Дейли“ се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват своите задължения – без злоупотреби и тормоз на работното място.

Г-жа Суши е ценен член на екипа и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием“.

 „Може би сте видели клипа, в който целувам репортерката след победата ми в събота. Джени всъщност е моя приятелка и след интервюто бях толкова въодушевен, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и други мои приятели, с които отпразнувахме успеха. Във видеото след целувката и двамата се засмяхме и взаимно си благодарихме. Наистина няма нищо повече от това“, контрира Кобрата в профила си в инстаграм.