Първо в Lupa.bg: Бащата на Сашко отказал разпит с детектор на лъжата

Линейка и жандармерия се появиха край Кралевското езеро

Новини
14:13 - 14 Ноември 2022
14245
Първо в Lupa.bg: Бащата на Сашко отказал разпит с детектор на лъжата

Линейка и жандармерия са пристигнали на Кралевското езеро днес по обяд. Това става ясно от коментари на доброволци в издирването на изчезналия 12-годишен Сашко от Перник. Както е известно, детето изчезна в Перник на 11 ноември, петък около 16 часа следобед и до момента няма и следа от него.

Кралевското езеро е сравнително отдалечено от Перник, по-близо е до с.Кралев дол и засега е необяснимо как детето може да се е добрало до там. "Нормално. Нали казаха, че от днес уж ще търсят и водолази. А линейка естествено, че трябва да има, ако недай боже намерят нещо ...", пише в един от коментарите на доброволците.

Стотици хора вече трети ден са накрак в района на Перник в търсене на хлапето. Версиите за изчезването му са най-различни, но от прокуратурата са категорични за едно - до този момент няма сведения за криминално деяние от страна на бащата. "Показанията му съвпадат. До този момент той не е подлаган на полиграф", коментират полицаи. В събота на родителя е било предложено да бъде разпитан с детектор на лъжата, но той е отказал, с мотив, че е притеснен и цяла нощ не е спал.