Първо в Lupa.bg: Белослава отваря хотела за €4 000 000 (СНИМКИ)

Личности
12:59 - 29 Май 2020
20386
Първо в Lupa.bg: Белослава отваря хотела за €4 000 000 (СНИМКИ)

Соул гласът на българския поп Белослава най-сетне отваря хотела си в бургаското с. Лозенец, затворен до момента заради епидемията от коронавирус и наложените ограничения на бизнеса. „Villarte”, оценен на поне 4 милиона евро, ще приема ваканцуващи от 12 юни срещу 200 лева на нощ, като в цената влиза и закуска в ресторанта, за който се носи мълвата, че предлага най-вусната храна по Южното Черноморие, видя Lupa.bg.

По повода Белослава пусна следното съобщение на стената си във фейсбук:

Време е! Хотел Виларте ще отвори врати на 12 юни 2020 г. За първи път, след 12 години закъсняхме с цели три седмици. Разбира се не по наша вина. Ще спазим всички необходими изисквания предвид възникналата световна ситуация. Благодарни сме на всички наши верни приятели и клиенти, които не отмениха резервацийте си. Щастливи сме, че телефоните ни не спират да звънят ежедневно. Вярваме, че цялата обич и старание, което влагаме от самото начало, е взаимно усещане за спокойствие, хармония и щастливо лятно преживяване. Цветята и лозето, уютните стаи, новото меню в ресторанта, милите хора, които се грижат за вашия уют, ви очакват с нетърпение. Заповядайте и се насладете на нашата вила, създадена с огромна обич и любов към всеки.

Преди време Lupa.bg разкри, че Белослава е отказала сериозната сума от 4 милиона евро за „Villarte”. Неприлично богат руснак, който притежава апартамент в хотелския комплекс на Евелин Банев – Брендо - „Оазис”, предложил на красавицата да купи шикозната ѝ вила, разположена в съседство.

Белослава обаче порязала мераците на братушката с аргумента, че хотелът за нея е много повече от бизнес, защото питаела сантименти към мястото, приютявало през годините артистичния елит на България. Наш човек от обкръжението на звездата обясни, че във „Villarte” се вдигали шумни партита, на които лично Белослава пеела под акомпанимента на Влади Ампов – Графа на пианото. Често в Лозенец се вестявал и съпругът на певицата - скулпторът Евгени Йонов.

Вилата, която е на 60 км южно от летище Бургас и само на 5 км от пристанище Царево, разполага с пряк поглед към залива на Лозенец. Хотелът предлага 10 стаи, всяка от които очарова с уникалното си обзавеждане.

Цената за удоволствието не е от евтините – през пика на туристическия сезон от 1 юли до 31 август да се наслаждаваш на компанията на Белослава, която по цяло лято отмаря във вилата, ще ти струва 200 лева на ден с включена закуска.

„Villarte” се отличава и с уникален ресторант, в който се предлага най-добрата храна в региона, категорични са феновете на Белослава. За ловците на автографи ще подчертаем, че редовни клиенти на баровския хотел са Жени Живкова, Влади Ампов – Графа, Захари Бахаров, Магърдич Халваджиян и съпругата му Кремена.