Първо в Lupa.bg: Депутатът Сашо Симов вкара жена си в червената телевизия

Екзотичната Юлия Ал-Хаким се захвана с интервюта в предаването "Лява политика"

Общество
16:00 - 17 Декември 2019
9100
Първо в Lupa.bg: Депутатът Сашо Симов вкара жена си в червената телевизия

Депутатът от БСП Александър Симов вкара съпругата си в червената телевизия БСТВ, научи Lupa.bg. От 2 седмици на блондинката с арабски корени са поверени интервютата в неговото авторско предаване "Лява политика". По наша информация седмичният обзор на обществените нагласи и новините около социалистите у нас и по света е дошъл нанагорно на водещия и той е помолил ръководството да му помогне с ководещ или поне с репортер, който да взима интервюта.

След вълната напускащи червената кабеларка заради забавени заплати и все повече наслагващи се ангажименти, подходящи кадри така и не се намерили. Симов търсил повече от 2 месеца кой да се включи в предаването му и накрая, въпреки десетките обяви за работа, пуснати от екипа на БСТВ, решил, че ще вземе под крилото си не кого да е, а собствената си съпруга. Двамата се ожениха наскоро, като подписаха в почти неформална обстановка брачния съюз. 

Сега на Юлия са поверени разговорите по актуални политически и обществени теми. Наблюдателни зрители на канала на Корнелия Нинова обаче веднага забелязаха говорния дефект на иначе хубавата дама. Нейното френско "р" може да се струва приятно за ушите на Симов, когато вечер му приготвя здравословна салата, но за слушащите я в професионално качество е дразнещо и някои от произнесените думи изобщо не се разбират. 

А от предаване от 3 декември се вижда, че Симов е направил опит и да въведе нов жанр в телевизионната журналистика - коментар върху интервю. Съпругата му говори с евродепутатката Елена Йончева по повод дрязгите й с различни партийци у нас, ратификацията на Истанбулската конвенция и още актуални теми, когато титулярният водещ прекъсва записа и започва да анализира думите на Йончева, при това няколко пъти. Така интервюто, което сумарно е около 3 минути, се проточва в близо 15 минути от предаването.