Първо в Lupa.bg: Деян Донков и Радина Кърджилова вече не искат да играят заедно

Двете им съвместни постановки “Любовникът” и “Нирвана” засега падат от театралния афиш

Любопитно
13:00 - 09 Август 2024
17679
Първо в Lupa.bg: Деян Донков и Радина Кърджилова вече не искат да играят заедно

Раздялата на Деян Донков и Радина Кърджилова е факт не само в живота, но и на сцената. Двамата актьори засега не желаят да играят повече заедно и общите им театрални проекти падат от афиша в близките месеци, узна първо Lupa.bg.

След седмици на спекулации за това какво се случва с връзката на Деян Донков и Радина Кърджилова, актьорът най-накрая даде яснота по въпроса, потвърждавайки, че двамата са се разделили.

Въпреки че не сподели подробности за негативния развой на отношенията им и какъв е поводът за разрива помежду им, той даде да се разбере, че вината не е едностранна.

"Причините за една катастрофа не са само у единия!", признава звездата на Народния театър. Тойдопълни, че историята е стара и че макар дългогодишната му половинка да е много красива, с "красотата се свиква."

Актьорите в спектакъла "Нирвана"

Радина Кърджилова и Деян Донков си партнират в две постановки - “Любовникът” и “Нирвана”, като двата спектакъла са посветени на отношенията между мъжа и жената. Актьорите имат доста интимни сцени и в ”Любовникът”, и в “Нирвана”. Докато бяха заедно и страстта им бе бурна, любовните им сцени в театъра бяха искрени и емоционални и зрителите оценяваха химията между Деян и Радина.

Въпреки актьорския си талант и умението да пресъздават различни емоции на сцената, явно и двамата артисти са преценили, че разривът помежду им им пречи засега да се любят на сцената и са наясно, че сцените ще бъдат фалшиви и неискрени и няма да им се получи играта.

Радина Кърджилова и Деян Донков в "Любовникът"

По ирония на съдбата пиесата на Пинтър ”Любовникът” сякаш описва отношенията между довчерашните партньори.

Възможно ли е да се съхрани любовта след много години брачен живот, след стотици закуски, обеди и вечери заедно? Двама съпрузи, които знаят всичко един за друг и едновременно с това не знаят нищо. Къде е любовта? Къде са истинските чувства? Къде и кога сме истински и кога сме само въображаеми герои и маски? В това не е абсурдът на сюжета на пиесата, а абсурдът на самия живот. Така, както само Харолд Пинтър може да го покаже. Режисьор на ”Любовникът” е самият Деян Донков.

Радина и Деян се срещнаха на сцената и с текста на „Нирвана“ от Константин Илиев. Пиесата разказва за последната драматична нощ между Яворов и Лора, когато проехтяват фатални изстрели. С тях завършва изпепеляващата любовна връзка между Лора Каравелова и Пейо Яворов.

Деян и Радина в доброто старо време


Повод за откровението на Деян Донков, че вече не живее с Радина стана снимка, на която той е в компанията на свои близки в родния му Видин, но отсъствието на Кърджилова е видимо. За сметка на това обаче бившата му жена и майка на големия му син - актрисата Анастасия Ингилизова, е сред присъстващите.

От известно време Деян и Радина не споделят общи снимки в социалните мрежи, което стана повод за спекулациите, че те са разделени. Актьорите прекарват поотделно ваканциите си, като двамата им сина - Христо и Йоан са ту с майка си, ту с баща си.