Първо в Lupa.bg: Ергенът Алек не успя да избере между Маги и Надежда. Шоуто свърши без хепи енд

Нито една мома не получи заветния пръстен, бизнесменът не успя да направи избор

Ексклузивно
23:12 - 16 Май 2024
16169
Първо в Lupa.bg: Ергенът Алек не успя да избере между Маги и Надежда. Шоуто свърши без хепи енд

Риалити шоуто Ергенът очевидно работи за едни, но не и за други. До последно зрителите очакваха да разберат с коя участничка ще си тръгне Алек от шоуто, но така и не се стигна до щастлива развръзка за Маги и Надежда. Нито една не получи заветния пръстен, след като тази вечер Алек обяви крайното си решение. С видеопослание до двете бизнесменът им съобщи, че не може да направи избор, тъй като изпитва силни чувства и към двете им едновременно.  

Надежда

„Сигурно се чудите защо не съм сред вас в този дългоочакван момент. Искам да знаете, че не ме интересува какво ще си каже който и да е, освен нас тримата. Не очаквам разбиране дори от вас, защото аз самият не се разбирам напълно в последните няколко седмици. Мисълта да застана пред всяка от вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици“, започна той пледоарията си, с която да обоснове решението си.  

„Когато ме поканиха да се включа, се пошегувах: „А какво ще стане, ако се влюбя в повече от едно момиче?“. Всички се смяха, и аз се смях… но сега въобще не ми е смешно. И ето как седят нещата… Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решение. Убеден съм, че каквото и да реша, ще бъде едновременно и правилно, и грешно, защото големият въпрос е дали един мъж може наистина да бъде влюбен в две жени едновременно. И отговорът, според мен, е „не“. Любовта не мисля, че работи така! Просто любовта не е такова нещо… Вие двете бяхте толкова съвършено интензивни в главата ми, с такъв съвършен паритет… Аз бях толкова лекомислен. Вероятно трябваше да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата. Но не събрах кураж! Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане!“, бяха заключителните му думи към двете дами.

Магдалена