Първо в Lupa.bg: Лили Иванова отново се стопи

Естрадната прима пак тежи 43 кг.

Нещо за четене
17:30 - 27 Май 2024
17670
Първо в Lupa.bg: Лили Иванова отново се стопи

Примата на родната естрада Лили Иванова отново показа желязната си воля и успя да се втали за турнето си, което е в разгара си. Lupa.bg забеляза, че легендата от Кубрат отново се е стопила и тежи точно 43 кг. Изпълнителката на "Детелини" е слаба като скелет, а персоналът й помага да се придвижва, защото й е трудно заради високите токчета, а не от старост, както им се иска на враговете на Лили.  

Лили отново тежи 43 кг.

В края на миналата година лъсна истинската фигура на Лили. Тогава тя изнесе два поредни концерта в Зала 1 на НДК пред столичните си фенове. 85-годишната изпълнителка на „Ветрове“ се появи с плисирана дизайнерска пола, боди с нашивки от камъни и вериги по раменете, както и сако. След първите няколко изпълнения Лили съблече сакото и публиката остана в недоумение от наедрялата ѝ фигура. За пръв път естрадната икона показа паласки и корем. Видимо кубратската легенда бе трупнала над 10 кг над слабото си тяло. След концертите Лили бе попиляна от критика, че обработва снимките си и се вталява с фотошоп. 

Кубратската легенда в дебелия си период

Източници на Lupa.bg издават, че Лили е трупнала килограмите след прием на антидепресанти, но веднага след като лъсна напълняването й се е взела в ръце и се е вталила. Днес естрадната динозавърка е възвърнала емблематичната си фина талия, а краката ѝ продължават да бъдат тънки като солети.

Изпълнителката на "Втрове" отново е вейка