Първо в Lupa.bg: Люси Иларионов стана разносвач на храна

Топ
13:31 - 30 Април 2020
4444
Първо в Lupa.bg: Люси Иларионов стана разносвач на храна

Няма срамна работа, е казал народът и е прав. Топ режисьорът на фолк клипове Людмил Иларионов – Люси вече изкарва прехраната си като разносвач на храна в Елин Пелин, научи Lupa.bg. Режисьорът се опитва да спаси от фалит заведението, което отвориха с Ани Хоанг ден преди извънредното положение. 

Двойката вложи всичките си пари в собствен бутиков ресторант в Елин Пелин, разположен в непосредствена близост до парк. Атрактивната визия е а ла „Disney“ – изрисувани стени и ретро автомобили са само част от интериора. Шеф готвачите пък са от Гърция и Турция, а менюто е със специалитети от италианската кухня. Уви, заведението работи само ден и затвори.

Цели 6 месеца режисьорът и певицата са работили по този проект и са теглили кредит, за да реализират идеята си. Заведението отваря врати на 12 март и на 13 вече е затворен за посетители.

„Заведението ни работи само един ден. Общо взето, като всеки един човек решихме да направим нещо много хубаво, а своята помощ ни оказа и бащата на Ани. Направихме страхотен ресторант!“ – сподели преди време режисьорът, който днес се е заел да спаси положението с доставки и горещо се надяват нещата да потръгнат.