Първо в Lupa.bg: Мездра се гаври с Веско - остави го потен и гладен

Новини
19:19 - 19 Септември 2019
6747
Първо в Lupa.bg: Мездра се гаври с Веско - остави го потен и гладен

Веско Маринов остана мръсен и гладен след концерт в Монтана. Местната власт не подходи сериозно към изпълнителя, който доскоро беше гласът, възпявящ МВР още от времето на неговия най-добър приятел Цветан Цветанов.

Навръх празника на София - "Вяра, Надежда, Любов и майка им София”, общината реши да спести някой лев и лиши Маринов и от храна, научи Lupa.bg. Певецът на народа, който трябваше да разтопи сърцата на гражданите и да ги накара да забравят поредния безводен ден, като “нахрани душите им” с песни, също пострада от нетрадиционните методи на управление на настоящия екип на администрацията.

След участието му се наложило Веско да се обажда на свой приятел, който да го заведе да вечеря, защото домакините пропуснали да се сетят за насъщния. Хората на площада дори се питали майтапчийски как Маринов ще си вземе душ след концерта, по традиция изпълнен с много емоции и пот.

Жителите коментират, че кметът Генади Събков, който отново е кандидат за градоначалник, изглежда затруднен да реши проблема с безводието, което измъчва Мездра.