Първо в Lupa.bg: Миро Боксьора се гръмнал заради жена

Гаражът, в който се е застрелял 42-годишния пловдивчанин, е в кооперацията, в която живее бившата му приятелка

Актуални новини
18:41 - 05 Април 2019
5552
Първо в Lupa.bg: Миро Боксьора се гръмнал заради жена

Мирослав Симеонов, известен като Миро Боксьора, се е самоубил заради нещастна любов. 42-годишният пловдивчанин бе намерен днес рано сутринта мъртъв в подземния гараж на ул. "Братя Миладинови" в града под тепетата.

Оказа се, че Миро е бил на този адрес, въпреки че никога не е живял там, за да направи опит да се сдобри с бившата си приятелка. Двамата се разделили неотдавна, а момичето се впуснала в нова връзка. Той е опитал да се срещне с нея, но тя не го е пуснала в жилището. Отчаян, Мирослав се е застрелял в мазето, научи Lupa.bg от свой източник в полицията в Пловдив.

Въпреки спряганите слухове за убийство, свързани с редицата криминални прояви зад гърба на Боксьора и колосалните му дългове от над 70 000 лева, разследващите бяха категорични, че той сам е сложил край на живота си. До трупа му е намерен законно притежаван пистолет. 

Мирослав Симеонов е лежал в затвора за източване на банкови карти от Парагвай и Словения, имал е и проблеми с правосъдието в Испания. У нас е работил като охранител, като за кратко е бил бодигард и на Ветко Арабаджиев. Братът на Миро Боксьора е действащ полицай, но двамата не били в добри отношения напоследък.

В миналото, самоубилият се любител на лесния живот, е бил замесен в бизнес с проститутки - той охранявал платени момичета и ги возил по адреси, разказват пловдивчани. Според тях, известно време той се е препитавал и с рекета над такситата - бил част от банда, припечелвала от изнудване и заплахи на шофьори.