Първо в Lupa.bg: Мис България роди в Канада син на боса на Nexo (снимки)

Ваня Пенева и бившия депутат Антони Тренчев имат второ дете

Ексклузивно
22:18 - 18 Януари 2024
18367
Първо в Lupa.bg: Мис България роди в Канада син на боса на Nexo (снимки)

Носителката на титлата "Мис България" за 2011 г. - бившата манекенка Ваня Пенева, е станала майка на момченце. Баща на детето е скандалния бивш депутат от Реформаторския блок и настоящ съсобственик на криптопирамидата "Нексо" (NEXO) Антони Тренчев. Това научи първо Lupa.bg от свои източници.

Синът на Антони Тренчев и Ваня Пенева е проплакал в елитна частна болница в Канада преди няколко дни, където двойката се е установила за постоянно неотдавна. Все още няма данни как е кръстено момченцето.

Ваня Пенева с голямата си дъщеря

Ваня Пенева стана майка на малката Никол през 2021 г. Двамата са сключили тайно брак през лятото, за да са законно семейство и по-лесно да се сдобият с канадски паспорти, за да останат недосегаеми за родното и европейско правосъдие.

Антони се прочу със скандала с дружеството за търговия с криптовалута „Нексо”. Срещу компанията се води разследване и от ФБР за измами в особено големи размери и подвеждане на инвеститори. Дружеството, управлявана от бившия депутат от Реформаторския блок, е подвела клиентите си, заблуждавайки ги, че е регистрирана за продажба на ценни книжа и стоки. Стана известно, че през платформата са извършени сделки на колосална стойност - над 94 милиарда долара. 

Миската е заедно с Антони Тренчев още от 2018 г.

Скандалът гръмна през септември 2022-ра година, а моделката и мъжът й веднага избягаха в чужбина. Двойката първо беше в Дубай, после на Бахамските острови, а от няколко месеца се е установила в Канада, където в началото на седмицата се роди второто им дете. Неотдавна родната прокуратура свали обвиненията срещу тях, но въпреки това нито Антони Тренчев, нито другия съсобственик на "Нексо" - Коста Кънчев, имат намерение да се приберат у нас.

Ваня Пенева през 2011 г., когато е избрана за най-красива българка. По това време тя е манекенка на "Визаж"

От най-близки на миската знаем, че тя е имала големи трудности със забременяването, като и първото и второто дете са заченати чрез инвитро процедура. От хормоналното лечение, за постигане на успешен инвитро опит, Ваня Пенева качва по 20 кг. и за двете си бременности.

Миската качи доста килограми при зачеването си