Първо в Lupa.bg: Още една основна фигура напуска ЦСКА

Администраторът Димитър Вутов си тръгва от "Армията" след 4 години вярна служба

Спорт
17:41 - 22 Май 2019
11805
Първо в Lupa.bg: Още една основна фигура напуска ЦСКА

Администраторът на ЦСКА Димитър Вутов си тръгва от клуба след 4 години вярна служба, научи Lupa.bg.

Той е бил афектиран след раздялата на червените с Любослав Пенев и малко след това е подал молбата си за напускане. Доводите му са били, че няма достатъчно добри условия за работа и не можел повече да продължи по този начин.

Голяма част от хората в клуба - от футболистите до хората на по-високи постове, са тъжни от тази вест, тъй като Вутов вършеше изключително много работа. Намираше квартири на играчите, плащаше им наемите, организираше всичко с пътуванията в провинцията и лагерите на отбора в чужбина, занимаваше се и с картотеките.

Според наша информация Димитър Вутов все още не е водил разговори по темата със собственика на клуба Гриша Ганчев, но това може да стане в близките дни, ако на "Армията" ценят качествата му и сметнат за необходимо да го задържат.

Съпругата на Вутов - Кристина Димитрова, работи в администрацията на ЦСКА и отговаря за абонаментните карти и билетите за мачове.

Димитър Вутов, който е един от истинските и големи цесекари в момента в отбора, дойде в клуба през септември 2015-та и наследи тогавашния дългогодишен администратор - Кирил Костов. До този момент той отговаряше само за административните дела в школата.

Сега, последният му мач в клуба, ще бъде в петък, 24 май, когато ЦСКА приема Ботев Пд.