Първо в Lupa.bg: Сестрата на Саня Борисова „влезе” във „Фермата“ (СНИМКИ)

Ексклузивно
20:50 - 21 Септември 2019
76406
Първо в Lupa.bg: Сестрата на Саня Борисова „влезе” във „Фермата“ (СНИМКИ)

Актрисата Саня Борисова бе изненадана от сестра си Ирена на арената за дуели във „Фермата: Нов свят“. Брюнетката, която от 15 години живее в Дубай и гради успешна кариера като модел и инфлуенсър, влезе виртуално в риалитито и разклати дзен спокойствието на филмовата звезда с мило видеообръщение.

„Любов, много ми липсваш! Аз съм с теб и ти пращам много светлина! Знам колко добре подготвена си психически и физически, знам и колко си силна! Давай! И не забравяй, че това е само една игра. Забавлявай се на максимум!“, пожела й Ирена.

В първия женски дуел в петия сезон на риалитито Саня ще премери сили с детската учителка Маргарита от отбора на сиромасите. Тя захлипа още при вида на децата си в монитора, а емоционалните им пожелание просълзиха сиромаси, чорбаджии и приседналия сред тях певец Орлин Горанов.

Красавицата Ирена Борисова, по-известна като Рене в социалната мрежа, може да се похвали с годишни договори с големи фирми, които рекламира. Освен тях нашенката се е снимала два пъти и за списание ”Вог-Арабия”.

Саня се подготви за дуела с упражнения по багуа – китайско бойно изкуство, чиито техники помагат за концентрацията. Бившата муза на режисьора Ники Илиев се посвети и на разучаването на алманаха, тъй като съперничката й е преподавател и предположи, че ще я нокаутира със знанията си по история. Като втори дуелист Маргарита имаше правото да подреди точките във всяка от игрите. Най-малко – 1 точка, тя даде на „Прашки и камбанки“, а максимума от 5 точки отдели за „Царевица и кула“ заради уменията си да върти чука.