Пенкилер! Мариана Попова става журналист

Топ
17:48 - 20 Март 2020
3348
Пенкилер! Мариана Попова става журналист

Пeвицaтa Мaриaнa Пoпoвa е решила, че музикалната, театралната, а и Фейсбук сцените не са й достатъчни, та вече иска да е и журналист, призна самата тя. Не без самочувствие певицата заяви, че може да работи и като журналист, защото се справяла не лошо с тази работа, научи Lupa.bg.

Самоувереността на Попова идвала от факта, че е написала няколко поста във Фейсбук против съгражданите си от Плевен, че не спазват извънредното положение. Изпълнителката, която преди няколко месеца се премести в Плевен с любимия си Веселин Плачков, не може да проумее липсата на самоконтрол сред плевенчани.

„Улиците са пълни. Тълпи навсякъде, хората се разхождат. И това не е само в нашия град. Безсилна съм! Спирам да говоря по темата”, ядосва се Мариана, а хората й отговарят. Това дало самочувствие на изпълните ката, която вече смята, че е новият Уолтър Кронкайт.

Във "Шоуто на Николаос Цитиридис" Попова не пропусна да се ожали за пари, че заради ситуацията в момента няма приходи. Клетата певица явно забравя, че освен нея, без приходи стоят още много нейни колеги, хора от редица професии, както и не малко бизнеси. Само в туризма над 50 милиона души могат да загубят работата си, но любимката на бившия български президент Георги Първанов се изказва така, сякаш само тя е без приходи.

Припомняме, че само преди месец поп певицата реши, че ще става актриса. Брюнетката играе в нова театрална постановка, където си партнира с любимия си - актьора Веселин Плачков. Двамата подготвят въпросната пиеса от около половин година, но пазят това в тайна. Това ще е дебют за Мариана Попова, която по всичко личи, че ще продължи с новите поприща.