Пепи Москов: Не ни трябва трети пол, а лустрация

За КОД основна заплаха за демокрацията у нас е розовият съюз на просъветската левица с новия либерализъм и зеления екстремизъм

Политика
15:00 - 02 Март 2021
603
Пепи Москов: Не ни трябва трети пол, а лустрация

"Аз съм същият, какъвто съм бил преди 5, преди 10 години и защитавам същите неща. Когато аз бях в ДСБ, не беше възможен разговор, камо ли цел за каквото и да било взаимодействие с БСП. За десния човек има линии, които не могат да се прекрачват. За КОД основна заплаха за демокрацията у нас е розовият съюз на просъветската левица с новия либерализъм и зеления екстремизъм", заяви пред БНТ бившият здравен министър Петър Москов.

"На България не са нужни нови полове, а декомунизация и дълбока лустрация. Либералите превърнаха държавата в джунгла. КОД ще изгради силна държава: да ни гарантира сигурност от мутри, разбойници и монополи да закрие болници, които се интересуват само как да превърнат здравните ни осигуровки в печалба", добави Москов.

"Училището трябва да осигурява качествено образование, а не социална помощ за малцинствата, да се върнем към християнските ценности. Не е достатъчно да ремонтираш храмове, нужно е да спазваш десетте Божи заповеди."

"Десницата да спре да се страхува от либералния реваншизъм и среда, да се страхува да се нарича десница. Затваряне на производства, ресторанти и фирми, заключване на хората по домовете - не са мерки. Това е липса на държава, липса на мерки Мерките са тестване и изолация на заразени и болни."