Петима футболисти напускат Черно море

Спорт
09:00 - 23 Май 2022
3352
Петима футболисти напускат Черно море

Петима футболисти на Черно море напускат отбора след края на сезона, разкри след последната среща на варненския тим Първа лига по срещу тима на ЦСКА София треньорът Илиан Илиев.

“Влатко Дробаров и Пабло Гарсия ги изпратихме сега в съблекалнята. Благодарихме им. Със Сами ел Анаби и Юлиус Каспаравичус се разделяме, а договорът на на Родриго Вилела изтича”, обясни специалистът. 

“Това са сигурните пет човека, които напускат. Имаме две седмици почивка. На 5 юни започваме подготовка, а причините ги знаете – заради световното първенство, но мисля, че можеше да се отпусне още една седмица. Малко е почивката”, каза треньорът.

“Ще търсим играчи на позициите като на напускащите. Централен защитник напуска, вътрешен халф, основни хора, и външен халф ще трябва да намерим, така че трима-четирима футболисти ще трябва да се подсилим, тъй като видяхте, че има млади момчета, играха, но някои още не са готови и по-точно в този момент те да предложат тази класа, която имат противниците, за да се съревноваваме”, коментира още той.