Пиянска изцепка: Английски национал не може да уцели вратата... на бара (ВИДЕО)

Изцепката на Грийлиш идва два месеца, след като Гуардиола се скара на него и на Фил Фоудън заради странно състояние за тренировка на отбора

Новини
15:52 - 08 Февруари 2022
4990
Пиянска изцепка: Английски национал не може да уцели вратата... на бара (ВИДЕО)

Звездата на Манчедстър Сити Джак Грийлиш отново влезе под светлината на прожекторите, но този път беше по лош повод. Английският национал бе изловен от папараци, докато излизаше от бар в Манчестър, като бе във видимо нетрезво състояние.

Първоначално се смяташе, че от заведението са изгонили футболиста, тъй като е бил „твърде пиян“, но според „SunSport“ той просто е объркал входа и затова е бил упътен от служители на заведението. В социалните мрежи веднага се появи видео от случката, на което се вижда как Грийлиш се олюлява и негов придружител го поддържа, за да не падне.

Освен Грийлиш, пред заведението бяха и някои от другите играчи на „гражданите“ – Кайл Уокър и Рияд Марез. За разлика от Грийлиш, те бяха в нормално състояние и просто искаха да влязат в заведението. Изцепката на Грийлиш идва само два месеца, след като Пеп Гуардиола се скара на него и на Фил Фоудън, тъй като специалистът не бе доволен в какво състояние се появиха двамата англичани на тренировка на отбора.