Плачков не остана длъжен на Вергов за обидата

Юлиан може само да си мечтае Мариана Попова да го определи като прекрасен актьор, отвърна екранният Левски

През ключалката
14:03 - 28 Октомври 2019
117763
Плачков не остана длъжен на Вергов за обидата

Веселин Плачков, станал известен с ролята си на Апостола във филма "Дякон Левски" отвърна на публичната обида, която му нанесе в събота вечерта колегата му Юлиан Вергов. Както Lupa.bg първо писа по време на гостуването си като жури в шоуто „Маскираният певец“ звездата на Народния театър заяви, че единствено Мариана Попова би определила годеника си като великолепен актьор. Това предизвика едновременно смях и конфуз сред водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, както и сред другите членове на журито.

Плачков, който се кандидатира за общински съветник в Плевен от АБВ, благодари на избирателите за подкрепата и не пропусна да включи името на Вергов в публикацията си в социалните мрежи. 


"Благодаря на всички за подкрепата. Каквото и да става от тук нататък най-важният човек е до мен, зад мен и с мен, а Юлиан Вергов може само да си мечтае Мариана Попова да го определи като прекрасен актьор!," написа актьорът и неуспял политик.


Както Lupa.bg прогнозира в неделя реакцията на Плачков и на Попова бе въпрос на време. Сега най-вероятно своето мнение срещу Вергов ще сподели и певицата.