Плашат със смърт Жоро Игнатов

"Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле!", крещи служител на детска градина на главния редактор на "Съдебен спор"

Общество
20:40 - 20 Ноември 2023
8891
Плашат със смърт Жоро Игнатов

Нагли смъртни заплахи бяха отправени към главния редактор на предаването по Нова телевизия "Съдебен спор" Жоро Игнатов. "Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле!", бяха само част от изразите, които популярният адвокат и журналист получи от служител на детска градина в Сливен. Репортажът беше излъчен в предаването тази неделя.

Жоро Игнатов притисна с неудобни въпроси Генчо Генов от Сливен. В епизода на предаването бе разгледан иск на син срещу баща му, който му взел парите от продажбата на наследствени имоти. Момчето Георги Генов е със специални потребности и е виждано често да проси, както и да рови в кофите за смет. Негови съседи му помагат да преживява, като самите те стават свидетели на грозните обиди и заплахи към главния редактор на "Съдебен спор". Още по-скандалното е, че действието се развива в детска градина, където въпросният Генчо работи и отговаря за поддръжката.

Генчо Генов заплаши да отреже главата на Жоро Игнатов и това се случи в национален ефир

"Гледай си работата! Изчезвайте оттук! Чуваш ли какво ти казвам? Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво ще ти се случи?", започва със заплахите таткото на момчето със специални образователни потребности. Оказва се, че Генчо не му е биологичен родител, а Георги е осиновен. Съпругата му и жената, която е отгледала момчето, е починала преди три години. Сега Генчо дори се заканва да изгони сина си на улицата.

"Такива пълни боклуци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли сега?", продължава арогантният тип от Сливен.

"Ще ви заведа дело за клевета", предупреждава Жоро Игнатов.

"Ще ми заведеш ли? Аз ще ти отрежа главата, заведи я", избълва в национален ефир служителят на детската градина.

Георги иска баща му да му върне парите, които му дължи за продаден наследствен имот

"Заплаха публично отправена към мен пред свидетели. Ще сезирам и Прокуратурата, бъдете сигурен!", категоричен е главният редактор на "Съдебен спор".

"Ако имаш възможност... Много си малък, ще те очистя като пиле, бе!", невъзмутимо отправя заплахи за живота Генчо Генов.

В студиото на предаването също стана горещо.

"Жоренце, лошо те гледаше този човек, не ми хареса. Иначе знам, че ти няма да си оставиш магарето в калта", обърна се водещата на "Съдебен спор" Нана Гладуиш.