Подаръци за над $ 200 000 получава всеки, номиниран за "Оскар"

Какво е съдържанието на прословутите "подаръчни торбички", които са се превърнали в не по-малко важни от статуетката

Новини
16:08 - 09 Февруари 2020
2313
Подаръци за над $ 200 000 получава всеки, номиниран за "Оскар"

Всяка година номинираните за "Оскар" в категориите за най-добра главна и поддържаща роля, както и най-добър режисьор получават доста обемисти торбички с подаръци - и то какви. Маркетинговата компания Distinctive Assets пълни подаръчните торбички "Всеки печели" вече три десетилетия.

"Независимо колко са богати или известни, всички се радват на подарък", коментира основателят на компанията Лаш Фейри. "Подаръчните торбички определено не се раздават на хора с нужда, но ги създаваме с огромно чувство на благодарност за невероятните изпълнения, които тези талантливи хора са споделили с нас".

Цената на една такава торбичка е около 215 хил. долара според сп. "Форбс", Фейри не издава цената, но потвърждава, че е шестцифрена. В нея се намират наистина невероятни дарове - луксозни ваканции, златни и диамантени бижута, нишови парфюми и дори ... конец за зъби. Миналата година например съдържанието ѝ бе с акцент върху канабиса, след като Калифорния легализира употребата му.

Пътуване на стойност между 15 и 20 хил. долара до Галапагос, Исландия, Амазония, Коста Рика и Панама бе един от подаръците миналата година. Друга ваканция можеше да отведе номинираните в Халкидики, а трета - в Сан Маркос, Калифорния. Имаше и частна терапевтична сесия с експерта по облекчване на фобии Калиопе Барлис, както и 10 частни тренировки със звездния треньор Алексис Селецки. 

Сред по-дребните подаръци бяха безглутенови и постни сладки с естествени подсладители от "Good Girl Chocolate", чайове и дрехи от "Happiest Tee", продукти за орална хигиена от "Knotty Floss", луксозни мигли от "Le Celine" и светеща в тъмното камбана за отпушване на тоалетен канал. Oсвен това в орбичките имаше и "първата тиха и удобна за носене помпа за кърма" от "Elvie Pump".