Погром в Lupa.bg: Мая краде куневисти за нова партия

Личности
14:40 - 23 Февруари 2022
7518
Погром в Lupa.bg: Мая краде куневисти за нова партия

Политическите крамоли в и извън парламента не стихват. Изпадналата от НС Мая Манолова тихомълком приласква останките от партията на Меглена Кунева за нов проект, който или ще ръководи, или ще бъде с решаващ глас в неговото управление.

Източник на Lupa.bg, близък до Манолова, обясни, че блондинката е започнала политически набези в територията на Движение „България на гражданите” с председател Димитър Делчев, след като куневистът я предал и изоставил.

Оказа се, че ситуацията при другите отцепници от Мая не е по-различна. Настимир Ананиев, например, който стана мандатоносител с „Продължаваме промяната”, избяга от съдружието с Манолова заедно с Тихомир Василев, гласовитият бунтар от отбора на бившия омбудсман.

Тихомир заряза Мая и вече играе за Копейкин

От известно време насам, обаче, двамата вледенили отношенията си след жесток скандал. Затова любителят на постове Ананиев, който си заслужи прякора Властимир, отнася як хейт от Тихомир, който вече работи за „Възраждане” на Костя Копейкин.

Усетила, че увисва лошо, жената на бившия военен министър Ангел Найденов опитала „кражби” на куневисти за нов проект, категоричен е информаторът на Lupa.bg.

В резултат, че не успя да стане депутат, феновете на Мая и нейната партия „Изправи се, БГ! Ние идваме!” оредяха до рамките на статистическата грешка, особен след раздялата ѝ с адвокат Николай Хаджигенов и журналиста Арман Бабикян.

Затова и Манолова ще опита да се реанимира с включването в нова партия с ляв уклон, остава да видим кога и как.