Показаха как Гришо е заразил Джокович (Снимки)

Нещо за четене
20:50 - 30 Юни 2020
5705
Показаха как Гришо е заразил Джокович (Снимки)

Грандиозният провал на турнира "Adria Tour" не спира да разделя мненията в тенис средите. Мнозина обвиняват организатора Новак Джокович за случилото се, но в Сърбия медиите не спират на бранят своя Ноле. Те не спират да търсят начин да прехвърлят тази вина върху Григор Димитров.

Родната тенис звезда бе първият с положителен тест, но това по никакъв начин не означава, че той е пренесъл заразата. Показателен е и фактът, че всички контактни лица с Григор от Хасково, дадоха отрицателни резултати.

Това обаче не попречи на сръбското издание "Telegraf" да направи специална галерия, която отново да хвърли вината върху Гришо.

Изданието подбра 10 снимки, в които Димитров и Джокович са един до друг или в контакт по време на футболните и баскетболните мачове, които съпътстваха събитието.

Самата галерия пък е озаглавена: "Вижте как вероятно се е заразил Новак след контакта с Григор Димитров".

Разбира се, повече тенис играчи и ръководители, продължават да хвърлят вината на Ноле. Именно заради тези шоу мачове, в които тенисистите играха футбол и баскетбол. Те също така празнуваха лудо в белградски нощен клуб, а по време на двубоите им трибуните бяха пълни, като противоепидемични мерки липсваха.