Полицаи се опияниха от силна миризма , носеща се от кола край Кичево

Новини
11:11 - 17 Септември 2024
1242
Полицаи се опияниха от силна миризма, носеща се от кола край Кичево

Силна миризма на алкохол едва да опияни полицаи във Варна. Вчера, около 19 часа, в района на с. Кичево, служителите на реда спрели за проверка лек автомобил. Миризмата на алкохол, носеща се от купето на автомобила, накарала полицаите да изпробват водача за употреба на спиртни напитки.

Тестът отчел над 1,2 промила алкохол. 42-годишният шофьор е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство по описа на пето РУ.

28 и 32 - годишни мъже – известни на МВР, са задържани в ареста на Трето РУ. Те били спрени за проверка преди дни и при обиск от тях криминалистите иззели метамфетамин. Последвало претърсване в дома на единия, където служителите на реда намерили и иззели електронна везна, метамфетамин и марихуана, според изготвената експертна справка. По случая е образувано досъдебно производство и е докладвано на прокуратурата.

Мотоциклетист е задържан за срок до 24 часа в ареста на Трето РУ. Мъжът, на 27-годишна възраст, е проверен вчера от служители на "Пътна полиция“ с наркотест, който отчел положителна проба за канабис. Водачът на двуколесното превозно средство е отказал да даде кръвна проба в лаборатория. По случая е образувано бързо полицейско производство.