Попиляха принц Хари в анимация (ВИДЕО)

Личности
23:00 - 29 Юли 2021
17335
Попиляха принц Хари в анимация (ВИДЕО)

Продукцията  показва как 6-годишният принц Джордж, синът на херцозите на Кембридж принц Уилям и съпругата му Катрин, вижда обкръжението на Елизабет II.

Сред изобразените персонажи ще бъдат неговите чичо и леля – отказалите се от привилегиите на короната принц Хари и Меган Маркъл, по адрес на които се отправят доста смешни и злобни коментари във филма.

Продуцент и сценарист на сериала е Гари Джанети, известен с работата си по ситкомите "Семейният тип", "Злобари" и "Уил и Грейс".

Сценаристът дълго време публикува в своя Инстаграм профил въображаеми коментари от принц Джордж, който коментира какво се случва в двореца. По този начин Джанети успя да впечатли своите почитатели и да ги накара да помечтаят за нещо подобно и в телевизионен вариант.

Люси Пънч и актьорът от „Игра на тронове“ Айуън Риън ще са гласовете на Кейт Мидълтън и принц Уилям, а Орландо Блум и Кондола Рашад ще влязат като принц Хари и Меган Маркъл. Към актьорския състав се присъединяват и гласовете на Франсис де ла Тур като кралица Елизабет II, Том Холандър като принц Филип и като принц Чарлз, както и Алън Къминг като иконома Оуен. 

Превод от в. „Дейли мирър”