Пореден играч на Юнайтед беше замесен в домашно насилие

Габриела Кавалин заяви, че е била нападана от Антони и в периода, когато е била бременна

Спорт
21:46 - 04 Септември 2023
4039
Пореден играч на Юнайтед беше замесен в домашно насилие

Бившата приятелка на крилото на Манчестър Юнайтед Антони - Габриела Кавалин, твърди, че звезда на “червените дяволи” неколкократно е упражнявал домашно насилие над нея. Тя дори го обвинява, че я е нападнал докато е била бременна, хвърлил е чаша по нея и я е заплашвал с убийство в интервю за бразилския сайт UOL.

Инфлуелсърката заявява, че играчът я е нападал няколко пъти между юни 2022-а година и май 2023-а. В последния такъв случай тя казва, че футболистът хвърлил чаша по нея, а в опит да се защити тя порязала пръстите си.

“Той каза, че ако не остана с него, няма да остана с никого. Казах му, че съм бременна, че ме плаши, кара сърцето ми да препуска. Треперех от страх. Тя е загубила бебето след приблизително 16 седмици бременност, според твърденията.

Според интервюото на 15-и януари тази година Антъни я е ударил с глава и юмрук в гръдния кош, размествайки гръдните импланти, след което тя е получила лекарска помощ в местен хотел.

“Не помня точно за кого се скарахме, но беше някой, с когото съм била преди години. Той ме удари в гърдите и силиконът ми се обърна. И тогава се прибрах в Бразилия за операция. Трябваше да сменя протезата си. Той ми каза: “Не исках да те нараня, беше случайно, това не беше удар, просто те бутнах и те държах до стената.”

Описвайки последния инцидент от 8 май, когато Кавалин е порязала пръста си, тя разказва: “Знаех, че трябва да си тръгна, но не можах. Много го харесвах. Имах много надежда. В началото на нашата връзка бях много привързана към него и това, което бе той за мен. Но в онзи последен ден бе наистина сериозно. Страхувах се, че няма да мога да изляза от къщата. Той заключи вратата и не ме пусна да си тръгна, а аз бях с порязан пръст, болеше ме. Той ми счупи нещата, взе ми паспорта,” заявява Габриела Кавалин.

Мениджърът на Антони - Жуниор Педросо, коментира изявленията на бразилската инфлуенсърка.

“Мълчим, защото тече разследване в полицейския участък в Сао Пауло, Бразилия. Няколко души, които тя посочи като свидетели, се изслушват. Разследващият процес изисква голяма предпазливост, за да се установят фактите възможно най-внимателно. Антони няма да коментира ситуацията, което според нас е неблагоприятно за Габриела. Това, което може да се забележи е, че тя винаги се появява в медии, когато знае, че може да засегне Антони. Пример за това е денят, в който той получава повиквателна за националния отбор на Бразилия. Изложените факти са същите, които са обект на разследването,” заявява Педросо.

Самият бразилец излезе с изявление в софицалните мрежи през юни, когато коментира, че обвиненията към него са фалшиви.

“След като дадох показанията си в полицейското управление, където се води разследване, включващо моето име, исках да говоря за първи път, откакто бях фалшиво обвинен в нападение. Мълчах до момента, за да не може нищо да попречи на разследването, но през всички тези дни семейството ми и аз страдахме мълчаливо. Въпреки че съм роден и израснал в много нуждаеща се общност, никога не съм преминавал през ситуация, подобна на тази, в която фалшиво обвинение за нападение е довело до предварителна и несправедлива публична присъда от страна на някои хора,” написа тогава Антони в Инстаграм.