Порно легенда чукна 30! (СНИМКИ)

Миа Халифа, която е вече професионален инфлуенсър, отпразнува юбилея си в оскъдно облекло

Новини
21:26 - 15 Февруари 2023
204172
Порно легенда чукна 30! (СНИМКИ)

Миа Халифа празнува 30-ия си рожден ден със стил, а какъв по-добър начин да отбележим големия празник на бившата порнозвезда, превърнала се в модна икона, от това да си припомним най-сексапилните ѝ снимки за всички времена.

Ще надникнем в дивия живот на Миа Халифа - легендата на PornHub, която е родена на 10 февруари в Бейрут, но впоследствие решила да търси щастието по света и по-различен начин, далеч от представите на роднините и религията й.

Тогава противоречивата инфлуенсърка влезе в заглавията на вестниците, защото направи тройка пред камерата, докато носеше хиджаб, което я изстреля към звездния небосклон.

Наред със сензационната слава краткият ѝ престой в света на филмите за възрастни ѝ донесе и критики от целия Близък изток и отвъд него, както и смъртни заплахи от страна на ИДИЛ.

Говорейки за заплахите, смелата Миа заяви: "Не можеш да показваш слабост. Те търсят точно това".

Не след дълго звездата изостави порното, за да се отдаде на ново поприще, като твърди, че е била в бизнеса само няколко месеца, преди да потърси "по-нормална работа".

"Предполагам, че това е била моята бунтарска фаза", казва тя за тогавашния си престой в рейтинговата индустрия.

"Това не беше наистина за мен. В известен смисъл поумнях и се опитах да се дистанцирам от това", но отбелязва, че това не е спряло легендата да публикува пикантно съдържание онлайн, като в наши дни нейните подвизи са ограничени до Instagram, TikTok и OnlyFans.

За кратко тя се занимава и с кариера на спортен водещ и телевизионен продуцент, и дори работи като адвокатски сътрудник, преди да превърне моделството и влиянието си като инфлуенсър в работа на пълен работен ден.

И това й се отплаща - сега зашеметяващата звезда прекарва дните си в обикаляне на света, а през последната година предимно разпределя времето си между САЩ и Обединеното кралство, между други екзотични места, оставяйки феновете с увиснали ченета.

През последната година звездата дори няколко пъти намекна за постоянно преместване в Блигли, като заяви, че "може би никога няма да се върна" в САЩ, а по-късно заяви, че "пътува до Европа".

През 29-ата си година Миа се влюби и в едно невзрачно британско място - Кент.

Тя се връща многократно в крайбрежното графство, а наскоро бе наречена "кралицата на Уитстейбъл", след като се престраши да издържи на студа и облече малко повече от бикини - въпреки мразовитите януарски температури.

Позирайки на един от плажовете на града, тя написа под публикацията си с чувство за хумор: "Британците, когато слънцето излезе за пет минути".

Не е ясно какво точно е планирала и как е изкарала на рождения си дзен Миа, но миналогодишните празненства биха могли да подскажат на феновете.

Момичето отбеляза 29-ата си годишнина със стил, като позира в оскъдно количество розови бикини, докато беше на почивка с тогавашното си гадже - рапъра Джей Кортес.