Порно звезда намерена мъртва в дома си

Новини
16:25 - 19 Септември 2019 (обновена)
11700
Порно звезда намерена мъртва в дома си

Американската порно звезда Джесика Джеймс е починала внезапно едва на 43 години във вторник. Иконата на бруталните секс видеа е издъхнала в дома си в Сан Фернандо, съобщи германското издание "Билд". Тя е окрита мъртва в къщата си от неин приятел.

Все още не са ясни причините за кончината й, но според слуховете се касае за свръхдоза наркотици. По информация на полицията приятел на Джесика я е открил в дома й, след като няколко дни не е успял да се свърже с нея и се е притеснил за състоянието й. Прониквайки в къщата на Джесика, я намерил безжизнена.

Той е извикал спешна помощ, която е констатирала смъртта на актрисата. По-рано Джесика е получавала гърчове. В жилището й е открита рецепта за лекарства. Публична тайна е, че порно звездата от години има проблеми с дрогата и редовно шмърка кокаин и приема ЛСД.

Джесика Джеймс става известна след 2000 г. Преди това 3 години е работила като учителка в основно училище, но напуснала, защото професията й се струвала "банална, скучна и напълно лишена от еротизъм".

През 2002 г. за първи път се снима в софт порно - тогава е само на 26. През 2004 г. Джесика е първият модел, сключил договор с американското мъжко списание "Hustler". Тогава за кратко се оттегля от порно индустрията. Завръща се през 2005 г. с еротичния филм „Порно идентичността“.

Джесика Джеймс участва в над 200 филма за възрастни, в повечето от които прави разюздан групов секс. От време на време се появява като актриса в тв сериали и риалити формати в САЩ. Името й е съчетание от нейното истинско име - Джесика Рединг, и името на бившия й партньор - Джеймс. Родена е в Аляска. 

"Загубих скъпа колежка. Джесика беше страхотен професионалист и човек. Почивай в мир, скъпа", написа за нея най-голямата порно икона в света Джена Джеймисън.