Порно звездата Миа Халифа изневери и излочи халба бира на екс (ВИДЕО)

Красавицата, която прекрати кариерата си във филми за възрастни, се радва при загуба на Арсенал

Топ
14:33 - 20 Септември 2019
7847
Порно звездата Миа Халифа изневери и излочи халба бира на екс (ВИДЕО)

Че феновете на футбола са луди, това го знаят всички. Всеки има своите навици, всеки един от тях е малко или много фаталист и е готов да направи всичко, за да спечели неговият отбор или да загуби омразният му съперник. Е, в такъв фен се превърна и порно звездата Миа Халифа. Тя облече фланелка на Уотфорд по време на двубоя на Стършелите с Арсенал.

Артилеристите не се долюбват с друг лондонски съперник - Уест Хем, на който именно Халифа симпатизира и не пропуска да се изтипоса в социалните мрежи - дали от стадиона, или от някъде другаде с екип на Чуковете.

Преди няколко дни ливанската порно звезда, която не пропусна и да се оплаче, че почти не е припечелила от индустрията с филми за възрастни, демонстрира омразата си срещу Арсенал и изгледа на живо гостуването им на Уотфорд.

Тя се снима преди това в съблекалнята на жълто-червените, а по-късно, при един от головете на Уотфорд, тя обърна на екс халба бира. В крайна сметка двубоят завърши 2:2, след като Арсенал се оттегли на почивка при два голра аванс.

Миа Халифа отдавна заяви, че би подкрепяла всеки съперник на Арсенал и изпълни обещанието си.