Порнозвезда си строши гърба (ВИДЕО + СНИМКИ)

Дашната Адриана Чечик е спасена от медици, които били на мястото

Шоу
22:45 - 13 Октомври 2022
12429
Порнозвезда си строши гърба (ВИДЕО + СНИМКИ)

За американската стриймърка в Twitch и звезда от индустрията за възрастни Адриана Чечик травмите на гърба не са нещо ново, като самата тя е споделяла за размествания на прешлени на гръбнака заради сцени от порното.

Сега обаче, седмици след като обяви намерението си да приключи с кариерата си в розовите филми, Чечик отново претърпя сериозна контузия на гърба, този път от инцидент с атракцион по време на фенската конференция TwitchCon.

Един от атракционите, в който стриймърите се включват в двубои помежду си, е ямата с дунапренени кубове.

Там стриймъри и гости могат да се изправят един срещу друг върху малки платформи, издигнати над "ямата", като целта е с дунапренени бухалки да съборят противника си. Падането пък се омекотява от поставените меки кубове. Именно след такава битка е пострадала и Чечик. 

В клипа се вижда как бившата актриса от филмите за възрастни успява да събори противничката си, а след това се отдава на танц на радостта, който включва скок във въздуха, шпагат и падане в ямата с омекотяващите кубове.

Проблемът в случая е, че Чечик се приземява на опашната си кост. От видеото се вижда как тя се преобръща по корем, а после казва, че не може да стане. Впоследствие друг глас обяснява, че стриймърката не е добре.

После тя пише в Twitter за инцидента, заявявайки че е счупила гърба си на две места, като ѝ предстои операция, която да постави допълнителна опора за гърба ѝ. Там тя призовава и за подкрепа от феновете си.

Впоследствие актрисата благодари и на екипа от медици, който е бил на мястото, за това, че са реагирали бързо, накарали са организаторите да разберат, че ситуацията е наистина сериозна и са ѝ попречили да мърда, за да не влоши положението.