Последният оцелял от "Би Джийс" пазарува в сексшоп (ГАЛЕРИЯ)

Бари Гиб атакува магазин за възрастни в Маями

Новини
08:15 - 27 Март 2019
16341
Последният оцелял от "Би Джийс" пазарува в сексшоп (ГАЛЕРИЯ)

72-годишният рицар на Британската империя Бари Гиб, последният жив член на легендарната диско група "Би Джийс", беше изловен от папараци близо до дома си в Маями Бийч, Флорида, да пазарува обилно в местен сексшоп. Обективите не успяха да уловят покупките на култовия певец, но той напусна магазина видимо доволен с няколко големи пакета.

Бари, който е женен и има 5 деца, вероятно е решил да разнообрази сексуалния си живот с порнозаписи, тъй като посетеният от него сексшоп специализира в продажбата им. Там също може да се намери богат набор от играчки за разкрепостени мъже и жени.

Миналата година в Бъкингам лично принц Чарлз посвети родения в Англия, но израснал в Австралия композитор с рицарско звание за приноса му към британската култура.

Бари е последният жив от блестящите братя Гиб. Близнаците Морис и Робин си отидоха през 2003-а и 2012-а година, а най-малкият - Анди, почина само на 30. "Би джийс" е в топ 10 на най-продаваните групи в историята с 300 милиона реализирани албума, благодарение на което Бари живее в къща за $30 млн. на брега в Маями.