Пострадалата от гардовете на Слави пред Lupa.bg : Дългия лъже долно!

Дизайнерката Хубавена Ненова била омърсена от поведението на новоизпечения политик

Общество
14:20 - 16 Декември 2019
11624
Пострадалата от гардовете на Слави пред Lupa.bg: Дългия лъже долно!

"Слави Трифонов лъже долно". Така жената, която сигнализира, че колата й е била ожулена от лимузината на шоумена и новоизпечен политик Слави Трифонов, се обърна към редакцията на Lupa.bg, след като учиндолецът отрече изобщо да е имало такава случка.

Миналата седмица Хубавена Ненкова алармира, че автомобилът на водещия е забърсал нейния, като е пострадало огледалото й и част от боята, а вместо шофьорът на лъскавото возило да се извини за причинената вреда, той и още няколко гавази от антуража на Слави се обърнали към нея със заплахи. Впоследствие, в профила си в социалната мрежа фейсбук, Трифонов категорично отрече той или неговите гардове да имат нещо общо. 

Според ощетената инцидентът е станал на паркинг в кв. "Изток", където според разказа й, той често се отбивал заради близко заведение. А Трифонов я обвини, че си измисля и дори я покани задочно да гостува в шоуто му по личната му телевизия "7/8 ТВ", за да си говорели за нейните "небивалици".

"Понеже аз съм публична личност, а и ти публично - ако съществуваш - си изрекла тези небивалици, ела за да разкажеш всичко, което твърдиш, по телевизията. И най-отговорно заявявам, че дълбоко вярвам в свободата на словото и дълбоко ненавиждам лъжата", написа Трифонов. Жената обаче не му остана длъжна и пред Lupa.bg заяви: 

"Не мога да повярвам на безочието на този човек, който уж е тръгнал да става политик и да се бори за спазването на гражданските права и свободи". Тя разказа, че не знае дали самият Трифонов е бил в колата си, когато е станал инцидентът, защото стъклата на всички прозорци били затъмнени, но е категорична, че поведението на телохранителите е било скандално.

"Няма да ходя в никакво шоу на никакъв Слави. Готова съм да говоря с него по телефона, ако той реши да ми се извини", добави още Хубавена и разкри, че заради разкриването на името й и лицето й в публичното пространство в последните дни изобщо не се чувствала добре. Тя намирала за особено странно решението на Дългия вместо да я потърси лично, за да чуе какво се е случило на въпросния паркинг, ако не е бил в автомобила си, да я кани в предаването си. "Аз не търся публичност, не търся пари, нито сензации", отсече дамата от Севлиево, която се занимава с мода. 

На въпрос колко й е коствало да възстанови щетите по автомобила си, тя отговори, че това е сторил съпругът й, който по чиста случайност бил автомонтьор. Дали е сигнализирала органите на реда, Хубавена не уточни, но увери, че е готова да предостави всички възможни доказателства за инцидента.