Потрес в Казанлък: Учител изнасилва от 3 години 13-годишната си дъщеря

40-годишният музикант Стоян Владев се възползвал над 100 пъти от детето, задържан е за 72 часа

Новини
15:05 - 12 Юли 2019
13665
Потрес в Казанлък: Учител изнасилва от 3 години 13-годишната си дъщеря

40-годишен мъж от казанлъшкото село Дунавци е задържан за многократно изнасилване на собствената му дъщеря. Сигналът за насилието е подала майката на момиченцето, оповести в петък на извънредна пресконференция началникът на МВР-Казанлък Стойчо Крачолов. Късно снощи Lupa.bg пръв съобщи за случая, като посочи и името на задържания - Стоян Владев, и публикува негова снимка. От МВР днес потвърдиха, че задържаният е именно той.

Стоян Владев

От Районната прокуратура са повдигнали обвинение на изверга за това, че от май 2016 г. до февруари т.г. се е съвкупявал с 13-годишното момиче чрез използване на положение на надзор. Детето е признало, че за този период от време - повече от 3 години, таткото се е възползвал от нея сексуално "поне 100 пъти". Преди това, цели 2 години, той блудствал с нея, но не осъществил сексуален акт. С момичето работят психолози.

Бащата-насилник е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него. Най-вероятно той ще остане за постоянно на топло. Срокът за разследване е двумесечен.

40-годишният Стоян Владев е завършил Музикалната академия в Пловдив и дори е бил учител по музика в едно от големите училища в Казанлък. Известно време работил като кръчмарски музикант. 

Задържаният категорично отрича обвиненията. Според него жена му е подучила дъщеря им да лъже. Остава загадка защо майката години наред не е сигнализирала какво се случва в дома им. Тя също е разпитана, твърди, че в началото не вярвала, но наскоро лично се уверила.