ПОТВЪРДЕНО: Крум Зарков поема правосъдието при Радев

Политика
12:32 - 30 Юли 2022
8251
ПОТВЪРДЕНО: Крум Зарков поема правосъдието при Радев

Няма да се изненадам, ако вдругиден видя досегашния депутат от "БСП за България" Крум Зарков като служебен министър на правосъдието, потвърди пред БНТ депутатът от БСП Александър Симов от Бузлуджа, където партията провежда традиционния си събор. 

По повод влошените отношения между левицата и държавния глава Симов коментира, че социалистите не са се конфронтирали умишлено с никого.

"Когато предишната власт подло, гадно и арогантно атакува президентството, социалистите излязоха на площада, за да се обявят срещу модела на Борисов и Гешев. Когато обаче това управление беше поставено под мощна медийна атака на същите тези сили, които атакуваха президента, за съжаление Румен Радев не излезе да защити това управление. А можеше да даде по-голям кредит на доверие - това остава неприятно усещане у мен.", изтъкна той.

БСП няма от какво да се срамува след участието си в управлението, допълни Александър Симов. Дали сме понесли или не щети от участието си в управлението, ще видим от резултатите на изборите, но нямаме повод да се срамуваме от нашите избиратели, убеден е той.