Повелителят на головете и... скъпите часовници (СНИМКИ)

22-годишният Ерлинг Холанд притежава колекция от уникални и изключително скъпи бижута

Новини
15:08 - 15 Март 2023
6128
Повелителят на головете и... скъпите часовници (СНИМКИ)

Ерлинг Холанд, който прави фурор с екипа на Манчестър Сити, а снощи попиля РБ Лайпциг (пет гола за 7:0), притежава много луксозни и скъпи часовници. Макар и на скромните 22 години норвежецът е натрупал впечатляваща колекция, както по количество, така и по качество, като той е запален по златните модели.

Холанд е носил часовника Vacheron Constantin Overseas от розово злато. Простият, но изискан дизайн на синия циферблат, придава на часовника неподвластен на времето вид. Освен това моделът има резерв на захранването от 60 часа и е оборудван с калибър 5100.

Моделът Audemars Piguet Royal Oak "Jumbo" Extra Thin от 18-каратово злато има класически вид. Продуктът е изработен в чест на 50-годишнината на марката. Устройството е един от най-впечатляващите модели в колекцията на Холанд. Моделът на часовника струва около 350 000 щатски долара.

За коледната семейна разходка Ерлинг Холанд носеше Patek Philippe Nautilus Moonphase от розово злато. Часовникът на стойност над 53 000 щатски долара е водоустойчив до 60 метра. Устройството е оборудвано с калибър 240.

Rolex GMT-Master II Root Beer 126715CHNR се продава на дребно за над 12 000 долара. Твърди се, че пазарната цена на модела е с 10 до 15% по-висока от цената на дребно. Холанд притежава Rolex GMT-Master II Root Beer 126715CHNR от 18-каратово злато. Устройството за следене на времето е пуснато на пазара от модната къща през 2018 г.

Подобно на запалените колекционери на часовници, Холанд обича устройствата за измерване на времето от Rolex. Часовникът Rolex Cosmograph Daytona "Eye of the Tiger" е един от тях. Моделът часовник е изработен от злато, а циферблатът е украсен с нежни диаманти.

Моделът на часовника Rolex Day-Date "President" се появи на личната страница на Холанд. 22-годишният мъж носи устройството с шоколадовокафяв циферблат. Часовата стрелка с римски цифри прави часовника по-класически. Въпреки младата си възраст, Холанд показва любовта си към класическите и луксозни часовници.

22-годишният нападател на Сити и Норвегия притежава Rolex Submariner "Hulk" от неръждаема стомана, чието производство е преустановено. Моделът на часовника е известна стока на пазара за препродажба. Много хора са готови да похарчат повече от цената на дребно, за да притежават Rolex Submariner "Hulk".

Снимки: личен архив, Dmarge, GQ, Chrono24, IFL Watches