Предадено доверие в „Пътят на честта“

Нещо за четене
13:17 - 23 Ноември 2021
3351
Предадено доверие в „Пътят на честта“

Жаклин продължава да се чувства несигурна в отношението си към Стивън, защото доверието ѝ към него е разклатено. Обяснението, че се е върнал в България, за да си вземе ценния диамант или да получи парите, които Киро Християнина му дължи, не звучи правдоподобно за вдовицата. Жаки е сигурна, че Стивън има други тайни планове и намерения, които крие. Дори схемата за изнудване на Красимира Зарева, която ѝ предлага, изглежда подозрителна. След всички житейски разочарования тя не може да приеме, че бизнесменът от Южна Африка може да бъде различен от останалите.  

Съмненията на Калоян кои са истинските родители на Кера стават все по-сериозни. Въпреки това той иска да действа предпазливо и да научи цялата истина, за да не дава на Кера напразни надежди. Калоян не иска да причинява допълнително страдание на жената, в която е влюбен, ако подозренията му се окажат грешни. По тази причина той решава да се срещне тайно с Константин и Екатерина, които биха могли да му дадат повече информация за миналото. 

Връзката на Анелия с Ленков охладнява с всеки изминал ден. Тя усеща, че с него се случва нещо нередно, особено след като води в офиса си нова секретарка, към която видимо проявява интерес. От своя страна Ленков ще се наложи да се справи с много по-сериозни проблеми от ревността на Анелия. Новината за отвлечения Стивън ще постави него и Красимира в изключително неизгодна позиция пред генералите.