Предизборен дуел: Фандъкова и Мая си признаха грешките

Кандидатът на ГЕРБ не се гордее с "Графа", бившето червено острие вечно закъснява

Новини
09:53 - 17 Октомври 2019
2908
Предизборен дуел: Фандъкова и Мая си признаха грешките

Кандидат-кметовете за София Йорданка Фандъкова и Мая Манолова отново влязоха в предизборен сблъсък, този път в ефира на Нова. Двете дами трябваше да отговарят кратко на блиц въпроси от страна на водещите, включително по неудобните теми.

Досегашният градоначалник Йорданка Фандъкова призна, че не се гордее с организацията при ремонта на ул. "Граф Игнатиев". "Това бе един урок за нас, който научихме по трудния начин", сподели настоящият градоначалник.  

"Гордея се с контактите си с хората, и което направих като омбудсман. Сама взимам решенията, нямам началник и ментор", опита да излезе с гърди напред Мая Манолова.

"Срамувам се от това, че закъснявам понякога. Особено в кампанията това е голям проблем. Искам да свърша винаги повече, отколкото практически е възможно", призна за лошия си навик Манолова.

ВИП-дамите увериха, че за тях не се грижи специален стилист и избират тоалетите си за кампанията сами. "Не съм суетна, сама се грижа за себе си", коментира Йорданка Фандъкова. Манолова пък разчитала на модните съвети на дъщеря си.

Какво ще работят, ако изгубят изборите - това бе един от интересните въпроси, на които трябваше да отговарят двете дами. "Никога не съм се стремилакъм власт и позиции", призна кандидатът на ГЕРБ. "Аз съм адвокат, ще работя като адвокат и отново ще защитавам гражданите", каза бившата депутатка от БСП.