Премиерът: Да ме снимат гол, колкото искат

Когато хората са доволни, и аз съм щастлив, увери Бойко Борисов във Фейсбук

Новини
12:34 - 02 Юли 2020
3247
Премиерът: Да ме снимат гол, колкото искат

Премиерът Бойко Борисов направи поредния си обход, този път във Велинградско и посети село Биркова, където беше и за 24-и май. Местните настояват за път до село Кръстава, който в момента е черен. "Ще го направим! Бъдете спокойни", обеща Борисов. Той сметна, че строителството на отсечката ще глътне 5 милиона лева. 

"Яд ги е. Могат да ме снимат гол, колкото искат", отсече  министър-председателят по повод прословутите снимки от спалнята му в резиденция "Бояна".

Премиерът увери, че хоата ще бъдат много доволни, защото отдавна чакат реконструкцията и ремонта на този околовръстен път, заяви кметът на Велинград Костадин Коев, който също е заедно с премиера.

Финансовият министър Владислав Горанов и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков също придружават Борисов.

"Когато хората са доволни и аз съм щастлив. Ремонтът на Южния обход на Велинград е дълго чакан проект. Околовръстното беше в много лошо състояние, лесно се наводняваше. Сега се разширява габаритът на пътя, ще се извърши отводняване, изграждат се и канавки. Това ще бъде голямо улеснение както за жителите на града, така и за туристите. Трафикът значително ще се облекчи", написа по-късно Борисов във фейсбук.

"Ето затова ги е яд. Могат да ме снимат гол, колкото искат", коментира премиерът на място. "За всичките села да им направим път, детска градина", добави той, пътувайки в региона.