Преслава направила пожар с коледната елха

Любопитно
14:19 - 26 Декември 2022
3448
Преслава направила пожар с коледната елха

Ако попитате медиците в "Спешна помощ", коледните празници са едни от най-тежките дни в годината за тях и колегите им. Просто опасностите дебнат буквално от всеки ъгъл и всеки предмет у дома... като елхата например!

Такава история разказа и поп-фолк певицата Преслава, която се върна назад в годините и разказа за една Коледа, която завършила с пожар. "Когато направиш беля, после помниш.

Когато веднъж украсявахме елхата, бях много ентусиазирана. Нашите си легнаха да поспят, а аз намерих едни свещи. Реших, че мога да ги закача на завесата и ги запалих. Така направих пожар, баща ми беше като спасителен отряд", разказа Преслава в ефира на "Събуди се".

Иначе певицата призна, че коледната украса у дома ѝ е заради дъщеря ѝ Паола. "Тя още е малка, не разбира всичко, но вече вярва в Дядо Коледа. Обяснявам ѝ, че ако е послушна, ще получи подарък", разкри Преслава.

Певицата описа себе си като строга майка. "Смятам, че в нашето семейство аз съм най-строгата. Като че ли в един момент Паола много ме слушаше. Обаче видя, че явно не съм толкова строга и си позволява да надделее. Аз обаче и позволявам, защото още е мъничка. Смятам обаче, че трябва да ѝ дадем добро възпитание", разкри тя.

На Преслава не ѝ е лесно да съчетава ролята на майка и на артист. "Паола започна много да разбира. Прегръща ме, стиска ме. Само, когато ме види да се гримирам, и ѝ става лошо. А на мен започва да ми става тежко да дишам. През цялото време обаче не усеща липсата ни".