Прибрал ли е Галин 20 бона от нарязаната Дебора за "подарения" клип?

Адвокатите на Георги с макетното ножче пуснаха мухата в съдебната зала

Шоу
08:01 - 01 Август 2024
4705
Прибрал ли е Галин 20 бона от нарязаната Дебора за "подарения" клип?

Попфолк певецът Галин отрече категорично твърденията, че осакатената с макетно ножче Дебора е давала пари за видеоклипа на песента, която издаде. Скандалът избухна, когато адвокатите на обвиняемия Георги казаха пред журналисти, че  клипът й  не е бил изцяло безплатен, а в разпитана майка й има противоречие за какво са използвани пари, които са постъпили по сметката на момичето.

„Оказа се, че въпросният музикален клип е платен, а не така както беше изтъкнато пред обществото, че това един вид е жест от въпросния певец към нея, за това което е преживяла. Напротив, бил е платен, поне такава информация получихме", заяви вчера адвокат Кънев, който се грижи за правата на насилника.

Галин коментира темата в инстарам профила си няколко часа, след като адвокатите заявиха това, че майката на Дебора е споделила информацията при разпита си в съдебна зала.

Адвокат Кънев не пожела да се ангажира и да конкретизира дали парите са взети от създадената дарителска сметка в помощ на Дебора.

"Нямам извлечения на сметката, казвам ви, какво е установено от заседанието. Майката го каза”, каза още той

Популярният продуцент и попфолк певец обясни в социалните мрежи, че това е пълен абсурд:

"Това е много голям абсурд. Или нещо са изопачили на жената думите, или тя нещо не се е изказала както трябва. Няма защо да ни дава на нас 20 хиляди, защото музиката я направих аз - без пари. Аранжимента го направи Ники Томов - без пари, фризьори,гримьори,стилисти, режисьори всичко беше без пари.

От Credisimo се свързаха с нас, като пожелаха, за да може проектът да е още по-голям и по-красив, те също да се включат. Изявиха желание да дадат 20 хиляди лева. Ние ги използвахме за декори и в крайна сметка декорът стана още по-як. Ние не сме ги взели тези пари за нас. Тези пари са отишли за декори,” категоричен е Галин.