Примадоната под карантина: Алла Пугачова разхожда мъжа си и децата в личния си парк

През ключалката
19:10 - 01 Април 2020
26353
Примадоната под карантина: Алла Пугачова разхожда мъжа си и децата в личния си парк

Богатите и известните понякога имат привилегията да притежават огромни имения. Такъв е случаят с руската естрадна примадона Алла Пугачова и младия й съпруг Максим Галкин, които живеят в рицарски замък за 20 милиона долара в подмосковното селце Гряз. Световноизвестната певица е щастливо омъжена за комедийния актьор, певец и тв водещ Максим Галкин, който е с 27 години по-млад от нея. Двамата се радват на 7-годишните си близнаци Елизавета и Хари, като певицата стана сурогатна майка на 64-годишна възраст. На 15 април тя ще навърши 71 години.

Пугачова живее в рицарски замък

И докато руските власти забраняват на хората да се разхождат в парковете и да се шляят по улиците без причина, за да не се заразят от коронавирус, то Алла Пугачова и семейството й на воля може да се разхождат в парка на огромното си имение. Преди два дни любимият й Галкин публикува снимка, на която родителите са заедно с двете си деца в парка на двореца си.


Тв водещият коментира и че така четиримата са се самоизолирали. Родителите са прегърнали близнаците и четиримата са усмихнати и изглеждат щастливи.

Фотосът, публикуван в социалните мрежи, за кратко събра хиляди лайкове. А феновете на изпълнителката на "Милион червени рози" с възхищение отбелязват, че изглежда подмладена и я поздравяват за свежия вид.

Имението на примадоната се намира в подмосковното селце Гряз