Принц Хари и присаждането на коса

Цели 64% от британците имат негативно мнение за малкия син на крал Чарлз Трети

САЩ
23:45 - 11 Януари 2023
6654
Принц Хари и присаждането на коса

Мемоарите на принц Хари са в продажба. Обвиненията му към собствените му баща, брат и роднини са известни от няколко месеца. А рейтингът му във Великобритания достига невиждано дъно - цели 64% от британците имат негативно мнение за малкия син на крал Чарлз Трети.

Дали „Spare” - книгата му, ще извади очи вместо да изпише вежди, тепърва предстои да видим. Някои медии обаче обръщат внимание на друга телесна част на принц Хари. Говорим за косата му, която според сп. Hello e претърпяла забележителна трансформация.

Едно от твърденията на Хари в „Spare” се отнасяше до брадата му и това, че му се е наложило да се моли да я носи по време на сватбата си с Меган Маркъл - прецедент за човек с военен ранг, какъвто по онова време е принцът.

 Но в интервютата, които предхождаха излизането на Spare, мнозина забелязаха доста по-гъстата коса на Хари, за която повечето хора решиха, че е била присадена. 

"Косата на принц Хари определено изглежда повече и по-гъста от последните пъти, когато сме го виждали", казва Джей Дарамши от „Скай клиник”. Според него става дума или за трансплантация, или за нехирургическа възстановяваща процедура.

Според Дарамши принцът по-скоро е прибегнал до второто - възможно е да е избрал PRP плазмотерапия или да е прибегнал до мезотерапия на скалп. "Много ефективни методи за намаляване на оплешивяването и увеличаване на гъстотата на косата."