Принц Хари стана Спайдърмен за благотворителна кауза

Любопитно
16:21 - 05 Декември 2022
1450
Принц Хари стана Спайдърмен за благотворителна кауза

Херцогът на Съсекс се появи във видео, облечен като Спайдърмен, за благотворителна организация за опечалени деца на военни. Той вдигна маската си, за да разкрие истинската си самоличност в края на специално записано видео съобщение за младежи в Scotty's Little Soldiers, пише БиБиСи нюз.

Благотворителната организация, базирана в Кингс Лин, Норфолк, подкрепя опечалените деца и младежи от британските военни сили.

Принц Хари казва: "Коледа е време, когато любимите ни хора ни липсват наистина, наистина много и това е ОК."

Херцогът, който беше на 12 години, когато майка му Даяна, принцесата на Уелс, почина през 1997 г., продължи: „Но в същото време е възможно да се чувстваме виновни, че се забавляваме без нашите родители. Но аз съм тук, за да ви уверя, че родителите ни винаги искат да се забавляваме, нали? Така че не се чувствайте виновни. Имате право да си прекарате най-доброто време, особено с тази общност на Scotty's Little Soldiers. Излезте, прекарайте си добре и Весела Коледа.“

Видео съобщението беше пуснато на членовете на Scotty's Little Soldiers на годишното им коледно парти, където темата беше герои и злодеи.

През 2019 г. Хари се облече като Дядо Коледа, за да предаде видео послание на децата на благотворителната организация, която беше създадена от Ники Скот през 2010 г. след смъртта на нейния съпруг, ефрейтор Лий Скот, в Афганистан година по-рано.

Благотворителната организация беше избрана да се възползва от дарения от сватбата на Хари и Меган през 2018 г.