Принц Уилям сложил рога на Кейт?

Според журналисти, забежката започнала, докато херцогинята била бременна с третото им дете

През ключалката
19:37 - 12 Април 2019
7223
Принц Уилям сложил рога на Кейт?

Принц Уилям е заподозрян, че е сложил рога на съпругата си Кейт Мидълтън. Клюкарското списание "In Touch" публикува сензационен материал, в който твърди, че внукът на Елизабет II има любовница. Тя е Роуз Ханбъри, която пък била близка приятелка на жена му - херцогиня Кейт.

Според журналисти от "In Touch" романът на Уилям и Роуз започнал, когато Кейт била бременна с третото дете. Херцогът често се отбивал на гости при живеещата недалече Ханбъри и срещите им съвсем не били само приятелски. Твърди се още, че херцогинята на Кеймбридж заподозряла мъжа си в изневяра и го помолила да прекрати срещите си, зачерквайки Роуз и съпругът й Дейвид от семейния кръг.

Изданието цитира източник, който признава, че независимо от изневярата, не ставало въпрос за развод. И все пак този скандал потресъл членовете на кралското семейство и нанесъл удар върху брака на Кейт и Уилям. Същата информация се появила и в британски издания.

Междувременно адвокатите на принц Уилям вече отговориха на публикациите. Те твърдят, че херцогът категорично отрича изневярата и има намерение да осъди медиите, публикували тази новина. Това не е първият случай, в който член на кралското семейство ще се съди с пресата. През 2012 г. се разрази скандал заради разголени фотографии на Кейт. След това таблоидът "Closer" бе глобен със 103 000 евро. В друг случай принц Хари искаше извинение за публикация, че уж имал роман с Пипа Мидълтън, сестрата на Кейт.