Прокуратурата и МВР потвърдиха ареста за убийството на Митко от Цалапица

Новини
15:31 - 29 Ноември 2023
2194
Прокуратурата и МВР потвърдиха ареста за убийството на Митко от Цалапица

Окръжна прокуратура – Пловдив потвърди официално, че заподозреният за убийството на Митко от Цалапица - Рангел Бизюрев е задържан в Дания.

"Забавихме информацията. Информацията е потвърдена. Рангел Бюзелев е задържан в Дания. Същото е станало тази сутрин. Очакваме да постъпи повече информация по съответния ред", заяви Ваня Христева, окръжен прокурор на Пловдив.

Оттам отбелязах, че има много добра комуникация с партньорските служби и с полицията.

"Уверяваме ви, че във всеки един случай тези лица ще получат това, за което се призвани действията на нашите служби", каза тя.

Работата по случая е продължила активно близо четири месеца.

Стефан Джолев, началник - сектор издирване в Главна дирекция „Национална полиция" заяви, че към момента предвид тази информация е много трудно да се каже дали тя би повлияла по някакъв начин на наказателното производство.

Обвиненият за убийството на Димитър от Цалапица Рангел Бизюрев е задържан тази сутрин в провинциален град на Кралство Дания. Информацията е потвърдена с категоричност от партньорските служби. Там Рангел е започнал работа във фирма за почистване на стъкла. Задържането се е случило малко след 9:40 часа българско време. Повече подробна информация не може да бъде изнесена, тъй като се води досъдебно производство.

Очаквайте подробности.