Прокурорът: Кевин Спейси изнасилва мъже!

Новини
16:41 - 30 Юни 2023
7151
Прокурорът: Кевин Спейси изнасилва мъже!

Според казаното в съдебната зала американският актьор Кевин Спейси е „сексуален насилник“, съобщиха световните осведомителни агенции, цитирани от БТА.

Шейсет и три годишният холивудски актьор беше описан от обвинението пред Кралския съд в Саутуърк като „мъж, който напада сексуално други мъже“.

Прокурорът Кристин Анию каза пред съда: „Кевин Спейси Фаулър е актьор, много от вас вече знаят това. Той е изключително известен и е спечелил множество награди.

Той също така, според обвинението, е мъж, който напада сексуално други мъже.

Той е мъж, който не уважава границите и личното пространство и изпитва удоволствие да кара другите хора да се чувстват безсилни. Той е сексуален насилник.“

Спейси отхвърля 12-те обвинения, включително за сексуално нападение и непристойно поведение.

Анию каза, че съдът ще изслуша четирима мъже, всички на възраст между 20 и 30 години, привлекли вниманието на Спейси. „Никой от тези мъже не е искал да бъде докосван от Кевин Спейси Фаулър, но той не се е интересувал от чувствата им.“

Актьорът пледираше невинен през януари по обвинения в непристойно поведение, сексуално нападение и сексуални действия при безсъзнание на отсрещната страна. Носителят на две награди „Оскар“ отрече и четири по-ранни обвинения в сексуално нападение и едно обвинение в изнасилване.