Прокурорският син: Аз съм срещу насилието над жени

Васил Михайлов се разграничи от поредните обвинения срещу него

Крими
09:10 - 14 Септември 2023
2348
Прокурорският син: Аз съм срещу насилието над жени

Софийската прокуратура иска Васил Михайлов да бъде отново задържан и да му бъде повдигнато ново обвинение за физическо малтретиране срещу приятелката му и закани за убийства към нея.

Вчера домът на Михайлов в Перник, в който той е под домашен арест, бе претърсен и бяха иззети мобилни телефони и боеприпаси.

Приятелката ми започна да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато аз бях в затвора, и аз го разбрах това нещо, и я отбих от съзнанието си, каза за Нова Тв Васил Миахйлов.

Аз не съм ѝ звънял със сигурност, защото аз съм такъв човек, че когато разбера, че някой ме е предал, въобще не се занимавам с него. Не се занимавам с нищо престъпно, тренирам тук, ето ги лосовете, може да ги снимате. Тренирам всеки ден, защото мисля да се върна в бойните спортове, тъй като преди бях много голям шампион, каза още Михайлов.

Никога не бих докоснал жена бил, аз съм срещу насилието над жени и хората, които правят това, са тези, които трябва да влязат в затвора. Това е едно от нещата, които аз не толерирам въобще в обществото - насилието над жена, заплахите на жена и така нататък, добави той.

Към хората, които ме обичат и уважават и са до мен и които са ме изчакали, докато съм затвора, които са останали до мен, правя всичко, за да се почувстват добре и да има по-прекрасен живот. Имал съм случки в моя живот, където около мен се упражнява насилие над на жени. Няма значение от кой и така нататък. Това е едно от нещата, пак ви казвам, които мразя и не толерирам, завърши Васил Михайлов.