Прокурорският син-побойник: Опитах да я спася, пребивах наркодилъри заради нея!

Не, никога не съм пипал жена!, оправдава се Васил Михайлов

Новини
21:50 - 18 Септември 2023
5041
Прокурорският син-побойник: Опитах да я спася, пребивах наркодилъри заради нея!

"Това момиче се опитах да го оправя от наркотиците. Тя беше зависима наркоманка. Целият град го знае. Аз може да съм правил лоши работи, но съм добър човек. Като някой е до мен, правя всичко за него. И съм пребивал много наркодилъри в града, заради нея, защото са ѝ продавали наркотици", заяви Васил Михайлов - прокурорският син-побойник от Перник.

След като бившата приятелка на Васил Михайлов – Боряна, разказа за побои и закани, Михайлов за отговори на нападките, цитиран от Би Ти Ви.

"Аз, ако реша да те убия, аз ще те убия по начин, по който никой няма да разбере. Разбираш ли?", казва мъжки глас в записа от телефонния разговор с отправени заплахи, които Боряна предоставя.

"Искаш ли да ти кажа нещо?", пита Боряна.

"Аз не ти го казвам, за да те е страх. Не искам да ми казваш: "Ти не може да ме пипнеш". А ти гарантирам, че аз, ако реша да те убия, ще те убия. Не теб, а и който и да е човек", казва още мъжкия глас в телефонния разговор.

Боряна Рангелова твърди, че е записала разговора, а мъжкият глас бил този на бившия ѝ приятел – Васил Михайлов.

„Записът е от 1 юли - тогава ние вече с него се бяхме разделили. След нашата раздяла той имаше мярка за неотклонение, в която отново посочи моя адрес“, обяснява бившата приятелка на прокурорския син.

Именно заради страха, че мъжът ще се върне в дома ѝ, Боряна подава жалба в полицията, че е жертва на насилие. А след разкритията, че е била пребивана и заплашвана многократно от прокурорския син, днес го потърсихме в къщата в Перник, където е под домашен арест.

„Не, никога не съм пипал жена. Това е най-комплексарската работа - да пипнеш жена, да пребиеш жена, да я заплашиш или каквото и да е било. Това е най-гадното нещо. Ти значи си много слаб, ако биеш жена“, казва подсъдимият за побои и закани с убийство Васил Михайлов по повод обвиненията на Боряна.

Мъжът вече е с обвинение за побой и закани и към бившата си приятелка. Самата Боряна разказва, че е ставала свидетел на нападения и над други хора.

„Винаги обясняваше как тези хора по някакъв начин са сгрешили или са накърнили неговото или моето достойнство по някакъв начин. И едва ли не той ги наказва, но това е справедливост от негова страна, а не жестокост“, обяснява още Боряна Рангелова.