Промяна: Прокурорският син от Перник за пример в Бургаския затвор

Васил Михайлов изпълнявал стриктно разпорежданията на старшините

Любопитно
15:25 - 31 Март 2023
2651
Промяна: Прокурорският син от Перник за пример в Бургаския затвор

Поне още 10 дни прокурорският син Васил Михайлов ще остане в Бургаския затвор. Днес трябваше да тръгне делото за мелето на плажната алея в Созопол през лятото на 2021 г., когато 18-годишният перничанин скочи на двама мъже и нанесе средна телесна повреда на единия.

В съдебната зала на Окръжния съд в Бургас днес стана ясно, че жертвата Петър Д. е бил нередовно призован, което наложи заседанието да бъде отложено. То ще бъде гледано на 11 април т.г.

Нахаканият синковец обаче явно е забравил самочувствието си в софийския затвор, защото пандизчии от ареста в Бургас разказаха пред репортер на Флагман.бг, че Васил бил по-нисък от тревата и не смеел и дума да каже. Съгласявал се с всичко, което съкилийниците му наредят и изпълнявал стриктно разпорежданията на старшините.

По всичко изглежда, че хулиганът е усетил, че не се намира на своя територия и за да не бъде пребит от бургаските батки, е решил да държи езика си зад зъбите.

В кулоарите на Окръжния съд днес Михайлов бе посрещнат от журналисти, които го снимаха и се опитаха да говорят с него, но той ги подмина с наведена глава.

В съдебната зала дори се оплака пред председателя на съдебния състав – съдия Мая Стефанова с думите: „Те ми се подиграват, не им давайте да ме снимат“.