Псе нападна жената на Милен Велчев 

Симона паднала от силата на агресивния лабрадор, искала да спаси своите кучета

У нас
19:52 - 24 Март 2019
15647
Псе нападна жената на Милен Велчев 

Нелеп инцидент връхлетя семейството на бившия финансов министър Милен Велчев. В събота преди обяд съпругата на юпито Симона била нападната от агресивен лабрадор, чийто собственик го пуснал да се разхожда без повод и намордник. Велчева станала косвена жертва на агресивното куче, което се спуснало да хапе нейните два малки йоркширски териери. 

Симона Велчева сподели за случката в профила си в социалната мрежа "Фейсбук", а съпругът й също показа в снимка собственика на лабрадора, който упорито твърдял, че домашният му любимец никак не бил агресивен. "Щом не е убил моите кучета", добави съпругата на финансиста. Тя е пострадала, след като в опит да разтърве песовете, била блъсната от голямото и паднала на стъпала.

Симона Велчева е с контузии на едната ръка и на гръбнака. Едва след като паднала, от близката охранителна будка излязъл гард, който се опитал да я защити. Собственикът на лабрадора обаче не спирал да ругае. Оказва се, че в района на Царската градина, където се развива действието, има много други потърпевши от това куче и неговия стопанин.