Психиатър: Идат протести, мнозина са развили алергична реакция към ограниченията

Новини
19:20 - 29 Ноември 2021
5982
Психиатър: Идат протести, мнозина са развили алергична реакция към ограниченията

Възможни са и протести скоро, защото много от хората са развили алергична реакция към ограниченията. Това коментира по повод противоепидемичните мерки психиатърът д-р Владимир Сотиров пред БиТиВи.

Липсва перспектива за бъдещето, но ще си я изфантазираме. Някои ще успеят, други ще развият тревожни разстройства с клинична значимост, каза Сотиров.

Според него бъдещето и политиците са обвързани с това, че последните могат да го визуализират и да ни накарат да повярваме в него или да проектираме наши надежди.

От новата формация ПП са и убедителни, автентични са в тази визия, която чертаят. Ние имаме нужда от обекти извън нас, които да натоварим с определени очаквани и качества, да проектираме свои надежди и упования.

Борисов се сгромоляса да бъде скиптър на нашите надежди, каза психиатърът. При него беше идентификация с агресора. А от ПП ни показват, че можем и да сме бели и добри, заяви Сотиров. Според него много бързо е оттеглена подкрепата от ИТН, защото хората не са видели резултати, допълни д-р Сотиров.